Du kan nu fylla i formuläret.
När du skickar formuläret sparas namn, e-postadress, IP-adress, webbläsarversion och datum/tid. Om du godkänner platsdelning i enheten sparas även enhetens koordinater. Uppgifterna används för att dokumentera att utbildningen är genomförd.